De combinatie van Sentiment en technische analyse voor een Swing Trade

Er is een breed scala aan van sentiment indicatoren die u kunt gebruiken om de handel ideeën te genereren en te bevestigen transacties. Een van de meest populaire is de lange-korte verhouding. Het toont het percentage van hier de handelaren die zijn lang en kort een bepaalde valutapaar. Na verloop van tijd kunnen we zien hoe de prijs van een valutapaar heeft gehandeld ten opzichte van het percentage van de handelaren die lang of kort.

Figure men toont de GBPUSD prijs (zwarte lijn) over het afgelopen jaar. De blauwe grafiek markeert het percentage van longposities.

Figuur 1. GBPUSD% Long (linker schaal) vs. Prijs (rechts schaal)

Terug in december en begin januari 2013 het percentage van de longen was vrij klein in het 30% gebied. De prijs maakt een dubbele top en vervolgens overgaat tot het hoofd te verlagen en het aantal longs weer begint te klimmen.

Op dit moment, Klik voor info onder dezelfde omstandigheden zijn materialiseren in de GBPUSD. De lange percentage ligt vlak 30, maar in dit geval al enige tijd. Er is een mogelijke dubbele top in de prijs, die zeer dicht de prijs gebied van de laatste dubbele top.

Dit is het bewijs dat een aanzienlijke daling is aanstaande in de GBPUSD.

Maar als handelaars we niet de luxe van alleen het maken van voorspellingen hebben, moeten we ook een manier om in en uit deze handel in gevaar gecontroleerde manier.

Ik nam een ​​short positie op 11 november (kleine rode balk derde van rechts in de figuur twee) als de prijs maakte een lagere hoog en begon te verhuizen naar de andere kant met vermelding van een neerwaartse trend was misschien begonnen.

Figuur 2. GBPUSD Dagelijks met handel, Stop en Target Marked – 13 november

De prijs dan overgegaan tot een lagere laag te maken, die hielp bevestigt de vooruitzichten.

Een scherpe rebound op 13 november is de invoering van de handel enigszins in gevaar wel. Als dit het begin van een neerwaartse trend, moet de prijs een beetje verder is gedaald en de reactie mag niet zo sterk zijn. Met andere woorden, wordt het paar niet handelt helemaal goed. Daarom zal ik nodig om te zien hoe deze handel verder uit te spelen. Als de rebound blijft ik kan kijken voor een vroege exit, want het Super Link is zeer waarschijnlijk kan ik nog een korte toegang aan een andere prijs een keer (en of) vinden de prijs toont tekenen van zwakte weer.

Zoals het staat nu al ben ik kort op 1,6014, met een stop loss boven de recente schommel hoog, en een doel op 1,5775.

De doelstelling is gebaseerd op Fibonacci Extension, maar ook een beloning risico verhouding van ongeveer 1,7:. 1

Dit doelgebied wordt gekozen omdat het zorgt voor een goede winst, maar er is ook een mogelijkheid dat de dalende (als het zich voordoet) een terugval rond dat niveau ervaren. Als de prijs is inderdaad voor een belangrijke stap lager als het sentiment aangeeft, kan ik kijk dan voor een korte vermelding op pullbacks.

Overwegingen

Toen ik de handel nam ik verwachtte een beetje meer directe kracht om de keerzijde te ontwikkelen. Maar in de handel, moet je te rollen met de stoten en de handel wat de markt geeft. Terwijl de handel is op dit moment alleen in het geld, is er niet veel te volgen tot aan de keerzijde als nog. Om deze handel uit te werken, en voor mij aan de stok met, zal ik moeten zien dat verkoopdruk komen relatief snel.

Ook de lange percentage als geweest in de buurt van 30% voor de laatste paar maanden van dit potentieel dubbele top is het vormen in de prijs. Daarom is het goed mogelijk dat de prijs kon blijven hier kanaal nog een paar weken. Dit is de reden waarom voorzichtigheid blijft geboden, hoewel het sentiment en de dropping aangegeven prijs op de korte zijde was waar te zijn.

Als de prijs blijft bewegen hoger, ik zal actief beheren van de handel, dus noch de stop noch doel worden in steen gebeiteld op dit rommel punt. Als de prijs start te laten vallen, kan het niet mogelijk zijn om dezelfde ingang die ik heb, die potentieel verhoogt het risico hoe lager de prijs daalt, omdat het verder van de stop-niveau zal krijgen.

Dit is geen aanbeveling om te kopen of te verkopen. Het is gewoon hoe ik een actuele handel en het denkproces en tools die ik gebruikt om te komen met een game plan hebben aangelegd. De stop op deze positie is vrij groot; daarom speciale aandacht besteden aan positie grootte. Geen bedrijf moet uw account om meer dan 1% risico bloot te stellen als uw stop wordt geraakt (zie Bepalen Binaire Opties Position Size).