Binary de handel op 14 juni 2013

Ik heb een beetje druk deze week geweest, dus ik heb niet verhandeld sinds maandag en duurde slechts een van de handel vandaag.

Ik had drie belangrijke niveaus die ik bekeek voor trades vandaag: de spil niveau (paarse lijn – 1,33467), de drager 1 niveau (gele lijn – 1,33039), en het 23,6% Fibonacci retracement dat ik uit de laagste http://www.optiesonline.com/ hebben opgesteld laag bij de hoogste piek van de meest recente opwaartse trend op de daily chart – 1,20411-1,37104. Gezien het feit dat de Fib niveau betrokken in de richting van een zeer grote hoeveelheid prijs data (bijna een heel jaar) is, verwacht ik de prijs om wat gevoeligheid om het te laten zien. Uiteindelijk is dat waar ik mijn eerste en enige handel van de dag namen.

Ik zag een mooie bounce uit het draaipunt op 1,33467 toen ik begon te kijken naar de markten. Maar ik hier heb niet een retoucheren van het niveau op de volgende kaars te krijgen, dus met mijn conservatieve trading mentaliteit heb ik nooit de putoptie nam. Ga naar de winkels Price deed vormen een beetje steun rond het niveau 1,33226 prijs net voor 04:00 EST, maar de zorgen retracement niet helemaal maken het terug naar de vorige weerstand bij het draaipunt. Een zwakke retracement zoals die hier meestal waargenomen suggereert me dat de prijs niet helemaal over de impuls moet zich dragen in die richting. In dit geval was het meest waarschijnlijk lagere tendens – zelfs voorbij eerdere steun, waarvan het uiteindelijk wel. Gezien het feit dat het 23,6% Fibonacci-lijn op de dat is interessant moeite waard een jaar of de prijs van gegevens is zo invloedrijk op, waar veel handelaren limietorders zal hebben en take-profit levels, verwachtte ik de minor ondersteuning op 1,33226 in het voordeel van voortgezette selling om gebroken te worden, totdat de Fibonacci-lijn kwam in het spel, met 1,33226 misschien als weerstand op de weg omhoog.

Prijs deden slag om de Fib niveau van 1,33164, waar het weerkaatst op de 5:10 kaars. Ik kreeg in de call-optie handel op de volgende retoucheren van 1,33164 op de 5:15 kaars en had een acht-pip winnaar door expiratie.

Als ik verder had verhandeld, ik de meeste kans zou hebben een put-optie 1,33242 optiesonline op 07:10 kaars genomen als gevolg van de lijn van de weerstand die op dat niveau na de Fibonacci handel had gevormd (rode lijn boven de Fib-niveau), en dat de trend daalde de ochtend. Price heeft het even welk type van de ideale gevoeligheid voor de gele steun 1 regel niet opdagen, dus ik zou het http://www.optiesonline.com/optie24/ niet hebben verhandeld. Er zou ook een stevige Fibonacci putoptie set-up op de 9:10 kaars zijn geweest. Dat dezelfde set-up, zou echter hebben een lagere kans op play 09:40 te wijten aan de zwakke retracement dat na de afwijzing van het 09:10 kaars had plaatsgevonden. De enige andere waardige set-up, naar mijn mening, zou de spil handel om 11:25, die ook een re-test van was geweest de dag’s high.